Koerier gezocht? Maak kennis met De Booij Express!

Wilt u een zending laten vervoeren en heeft u daarom gezocht naar een koerier? En vindt u het belangrijk dat uw zending snel op de gewenste bestemming is? Dan kunt u contact opnemen met De Booij Express. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van spoedtransporten naar bestemmingen in het binnen- en buitenland. Wij zijn bovendien 24 uur per dag bereikbaar en kunnen dus ook op zeer korte termijn uw zending transporteren. Als u dit wilt, ook ’s nachts. Wij zijn gevestigd op een gunstige locatie in het midden van het land. Hierdoor kunnen wij altijd snel bij u zijn.

De Booij Express vervoert al uw zendingen

Veel koeriersbedrijven stellen voorwaarden aan de omvang van uw zendingen. De Booij Express doet dit niet. Wij transporteren grote maar ook kleine zendingen. En we behandelen ze allemaal met dezelfde zorg en de grootst mogelijke spoed. Ook voor het vervoeren van uw speciale zendingen kunt u contact met ons opnemen. Heeft u bijvoorbeeld een medische zending die met spoed bezorgd moet worden? Wij beschikken over de juiste expertise om dit voor u te kunnen doen.

Duurzaam vervoer

Wellicht heeft u al een tijdje naar een goede koerier gezocht, maar wilt u graag dat er op een duurzame manier wordt getransporteerd. In dat geval bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij hechten veel waarde aan het milieu en werken daarom met de methode ‘het nieuwe rijden’. Hierdoor rijden we extra energiezuinig en belasten we het milieu zo min mogelijk.

Meer informatie over koeriersdienst in Utrecht

Koerier gezocht? Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden! U kunt ons telefonisch bereiken op het volgende telefoonnummer: 06-46626278. Mailen kan naar info@debooijexpress.nl.

Koerier gezocht