Koerier in Utrecht verzorgt uw spoedtransport

Zoekt u op korte termijn een koerier in Utrecht voor het vervoeren van een spoedzending? Neem dan contact op met koeriersbedrijf De Booij Express. Wij staan 24 uur per dag klaar om uw zending in no time van A naar B te vervoeren. Dit betekent dat u ons dag en nacht kunt bellen. Wij zijn gevestigd in het midden van Nederland en kunnen daarom altijd snel bij u zijn.

Voor al uw zendingen: groot én klein

Wij zijn u graag van dienst bij het vervoeren van zowel grote als kleine zendingen. Dankzij onze spoeddienst kunt u er bovendien op rekenen dat uw zending op tijd de juiste bestemming bereikt. En het maakt niet uit of deze zending nationaal of internationaal geadresseerd is. Heeft u een zending van bijzondere aard? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Neem bijvoorbeeld medisch spoedtransport. Wij hebben zeer uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied en kunnen daarom aan alle gestelde eisen voldoen.

Spoedtransport met oog voor het milieu

Zoekt u een snelle koerier in Utrecht maar vindt u duurzaamheid belangrijk? Wij ook. Daarom zorgen wij dat uw zending snel wordt getransporteerd op een manier die het milieu zo min mogelijk belast. Wij maken hiervoor gebruik van de methode ‘het nieuwe rijden’. Deze energiezuinige manier van rijden is beter voor de aarde.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Wilt u gratis en vrijblijvend een offerte opvragen bij De Booij Express? Of heeft u vragen over onze diensten en wilt u graag aanvullende informatie ontvangen? Dan kunt u bellen naar 06-46626278. Mailen kan naar info@debooijexpress.nl.

Koerier Utrecht