Betrouwbare koeriersbedrijven voor uw sneltransport

Zoekt u koeriersbedrijven voor het vervoeren van uw zendingen? Dan bent u bij De Booij Express aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het met spoed vervoeren van grote én kleine zendingen. Dit betekent dat onze koeriersbedrijven zowel overdag als ’s nachts bereikbaar zijn en klaar staan om uw zending te transporteren. Dankzij onze gunstige locatie midden in het land kunnen wij altijd snel ter plaatse zijn.

Soorten transport

Wij beperken ons niet tot één bepaalde vorm van transport. Zo kunt u bij onze koeriersbedrijven terecht voor nationaal transport, maar ook voor internationale zendingen. En uiteraard zullen we ook uw internationale zending met de grootst mogelijk spoed naar de gewenste bestemming vervoeren. Een ander type vervoer waar wij in uitblinken is medisch transport. Aan dit vervoer zijn bepaalde eisen verbonden waaraan wij ruimschoots voldoen.

Wij werken milieuvriendelijk

Wij hechten veel waarde aan het milieu en vinden dat de diensten van koeriersbedrijven niet ten koste van de aarde mogen gaan. Daarom streven wij naar een milieuvriendelijk werkwijze. Dit houdt in dat wij werken volgens het concept ‘het nieuwe rijden’. Dit wil zeggen dat onze koeriers energiezuinig rijden waardoor het milieu minder wordt belast.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in koeriersbedrijven zoals De Booij Express en wilt u meer weten over onze tarieven? Dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken per telefoon door te bellen naar 06-46626278. E-mailen kan naar info@debooijexpress.nl. U kunt dan meteen gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Koeriersbedrijven