Met spoed een koeriersdienst nodig?

Koeriersdienst gezocht? Geen probleem bij De Booij Express! Wilt u een snelle zending inzetten? Maak dan gebruik van onze service. Wij zijn gespecialiseerd in het snel vervoeren van al uw pakketten.

Spoedtransport in binnen- en buitenland

Wij opereren vanuit de omgeving Nieuwegein, maar leveren koeriersdiensten door het hele land. Onze locatie in Zeist is als centrale ligging bij uitstek geschikt voor snelle ritten naar alle uithoeken van Nederland. Dit vervoer doen wij altijd energiezuinig, omdat wij net zoveel waarde aan het milieu hechten als u doet. Middels het ‘nieuwe rijden’ houden wij rekening met duurzaamheid en zo richten wij zo min mogelijk schade aan het milieu aan.

Geen beperkingen, wel snel geleverd

Het vinden van een goede koeriersdienst in de regio Nieuwegein kan best lastig zijn, vooral wanneer u een aantal eisen heeft. Echter kunt u bij De Booij Express altijd terecht. Wij leveren namelijk altijd snel omdat wij een stuk minder beperkingen hebben dan de meeste koeriers. Zo hebben wij geen limiet voor de omvang van uw zendingen en transporteren wij zowel groot als klein met veel plezier.

Neem contact op

De Booij Express is niet voor niets de meest gebruikte spoedkoerier in Utrecht. Wilt u ook een spoedzending plaatsen in binnen- of buitenland? Neem dan contact op met De Booij Express. Dankzij onze centrale ligging zijn wij snel bij u op locatie in Nederland en kan onze koerier direct aan de slag met het transport van uw kostbare pakketten. Bel nu 06-4662627, 24 uur per dag bereikbaar.

Koerier Nieuwegein