Ga voor een spoedkoerier van De Booij Express

Bent u op zoek naar een spoedkoerier? Schakel dan De Booij Express in! Wij hebben een spoedservice waarmee uw spoedtransport in een handomdraai geregeld wordt. Sommige zendingen kunnen nu eenmaal niet wachten en daar bieden wij de uitkomst voor.

Al uw leveringen

Of u nu een groot of een klein pakket wilt verzenden middels een spoedkoerier, bij De Booij Express kan het allemaal. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en daarom ook gedurende dag en nacht in staat uw zending te transporteren. Omdat wij gevestigd zijn in het midden van Nederland, kunnen wij altijd snel bij u zijn. Onze spoedkoerier levert zowel in binnen- als buitenland. Daarnaast zijn ook bijzondere leveringen geen probleem voor De Booij Express. Denk bijvoorbeeld aan een medische zending. Doordat wij de juiste kennis en ervaring hebben, voldoen wij aan alle eisen om dit soort transport correct uit te voeren.

Schakel De Booij Express in

Zoekt u een koeriersdienst in de buurt van Hilversum? De Booij Express inschakelen voor uw grote en kleine zendingen is erg eenvoudig. U kunt ons 24 uur per dag bereiken en op die manier, wanneer u maar wilt, een zending aanmelden. Omdat wij het milieu net zo belangrijk vinden als u, maken wij gebruik van het ‘nieuwe rijden’. Zo kan uw spoedkoerier de levering snel verplaatsen, op een verantwoorde manier.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten van onze spoedkoerier of heeft u andere vragen? Neem dan eens contact op via 06-46626278 of mail naar info@debooijexpress.nl.

Spoedkoerier