Uw spoedtransport in veilige handen

Zoekt u op zeer korte termijn een koeriersbedrijf voor uw spoedtransport? Neem dan eens contact op met De Booij Express. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en kunnen zendingen met grote spoed zowel nationaal als internationaal voor u vervoeren. En het maakt niet uit of het om een grote of een kleine zending gaat. Wij kunnen dankzij onze ideale locatie in het midden van Nederland altijd zeer snel bij u ter plaatse zijn en de zending van u overnemen.

De Booij Express verzorgt u ook uw medische spoedtransport

Zoekt u een transportbedrijf voor het verzenden van specialistische transporten? Ook dan kunnen wij u helpen. Zo beschikken wij over voldoende kennis en ervaring voor het verzorgen van medisch spoedtransport. En indien u dit wenst kunnen wij ook dit weer met de grootste spoed voor u regelen.

Snel maar óók duurzaam spoedtransport

Snel en veilig goederen transporteren is een vak. Maar dat wil niet zeggen dat het milieu niet belangrijk voor ons is. Wij nemen onze verantwoordelijkheid door duurzaam te werken. Zo maken onze koeriers gebruik van de methode van het ‘nieuwe rijden’. Deze rijstijl is veel energiezuiniger en dus beter voor de aarde.

Meer informatie over onze gunstige tarieven

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van spoedtransport door De Booij Express? Dan komen wij graag met u in contact. Wij geven antwoorden op al uw vragen, en kunnen u gratis en geheel vrijblijvend een aantrekkelijke offerte toesturen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06-46626278. U kunt ons mailen op het volgende adres: info@debooijexpress.nl.

Spoedtransport