De Booij Express regelt uw transport in Nederland

Heeft u regelmatig spoedzendingen en zoekt u een koeriersbedrijf voor dit transport in Nederland? De Booij Express staat 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons dus op elk moment van de dag maar ook ‘s nachts benaderen voor transport. Wij zijn razendsnel ter plaatse en zorgen dat uw zending snel en veilig de bestemming bereikt. En het maakt niet uit of het gaat om een grote of een kleine zending. Wij kunnen u altijd helpen.

Ook voor medisch transport in Nederland

Behalve nationale transporten kunnen wij ook uw internationale zendingen verzorgen. En dat is niet het enige. De Booij Express beschikt ook over de juiste specialistische kennis en expertise voor vervoeren van bijzondere zendingen. Neem bijvoorbeeld medisch transport. Onze koeriers weten als geen ander hoe ze zulke risicovolle zendingen snel van A naar B kunnen brengen.

Onze koeriers rijden energiezuinig

Spoedtransport betekent snel en efficiënt werken. Dit hoeft echter niet ten koste van ons milieu te gaan. Wij geloven in de kracht van duurzaamheid en maken daarom gebruik van het ‘nieuwe rijden’. Dankzij deze energiezuinige rijstijl hoeven wij het milieu zo min mogelijk te belasten.

Neem contact op voor een gratis offerte

Wij hanteren hele gunstige tarieven voor ons transport in Nederland. Wilt u hier graag meer van weten? Neem dan contact met ons op. Wij sturen u gratis en geheel vrijblijvend een offerte toe. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 06-46626278. U kunt ons natuurlijk ook e-mailen. Ons adres is info@debooijexpress.nl.