Transportbedrijf De Booij Express

Iedereen heeft wel eens een transportbedrijf nodig. Zoekt u een koeriersdienst in de buurt van Hilversum? Dan zoekt u De Booij Express. Wij zijn een transportbedrijf in Zeist dat zich heeft gespecialiseerd in spoedtransport. Dit doen wij al jaren, voor veel tevreden klanten.

Spoedtransport

Spoedtransport is niet zomaar het vervoeren van een pakketje. Bij De Booij Express wordt spoedtransport zeer serieus genomen en daarom wordt onze koeriersdienst in de buurt van Hilversum hier vaak voor ingeschakeld. Veel transportbedrijven hanteren voorwaarden wat betreft bijvoorbeeld de omvang van uw zendingen. Bij ons transportbedrijf kunt u terecht voor kleine en grote zendingen en daar zit geen limiet aan verbonden! Onze koeriersdienst kunt u ook eenvoudig inzetten voor speciale zendingen, zoals medisch transport. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste regels en eisen, daardoor kunnen wij 24 uur per dag al uw zendingen op de juiste manier, op de juiste plek krijgen.

Kies voor De Booij Express

Kies voor een koerier in Amersfoort, Hilversum, Utrecht of Nieuwegein door te kiezen voor De Booij Express. Wij kunnen uw zendingen dag en nacht vervoeren. Ook kunt u te allen tijde uw zendingen bij ons aanmelden of offertes opvragen. De Booij Express is 24 uur per dag beschikbaar voor al haar klanten. Uw zending leveren wij zowel in Nederland, als in het buitenland. Op deze manier kunt u een totale service afnemen bij onze koeriersdienst.

Stel uw vraag

Heeft u nog vragen omtrent spoedtransport of overige diensten van ons transportbedrijf? Schroom dan niet om contact op te nemen! Wij zijn altijd bereikbaar via een van de volgende mogelijkheden: telefonisch op 06-4662627, per mail op info@debooijexpress.nl of via het contactformulier op de website.

Koeriersdienst Hilversum